20638194_10155536001586866_6233141752785

Lise Meerts

Studeerde in 2017 af van de bacheloropleiding ‘Pedagogie van het Jonge Kind’. Daarna besloot ze nog haar Banaba te halen in Zorgverbreding en remediërend leren. Haar honger is nog steeds niet gestild en momenteel is nog bezig met de opleiding Bachelor Secundair Onderwijs, dit in combinatie met haar werk als ondersteuner van kinderen met gedragsmoeilijkheden en autisme.

Lise ging van haar 7 jaar elke zondag trouw naar de chiro van Lot. Wanneer ze 18 was werd ze leidster. 4 jaar lang liet Lise zich elke zondag van haar beste, creatiefste, vrolijkste kant zien tijdens het spelen met de kinderen. Tijdens de zondagen en de kampen stond Lise steeds paraat voor de kinderen.

Omdat haar zomer nog niet genoeg gevuld was met enkel een chirokamp, werkte Lise ook bij het speelplein. Op haar 16 haalde Lise haar animatorbrevet bij de VDS. Na het volgen van haar animatorcursus kon ze aan de slag bij Speelplein Amajoe (Beersel). Daar stond ze 3 jaar lang als animator tussen kinderen van alle leeftijden. Na 3 jaar werd ze hoofdanimator. Als hoofdanimator zorgde ze ervoor dat alles in goede banen liep, coachte ze de animatoren naar een hoger niveau, en vond ze ook nog de ruimte om zich te amuseren met de kinderen. Deze zomer zal ze samen met Luna met heel veel enthousiasme de spelactiviteiten verzorgen.